Lõunaläänlased näitavad Premium liigas endiselt head mängu

Meie mehed Virgo Vallik (7) ja Rocco Mõtt (8) piiramas Narva JK Transi mängijat Iriet. Foto: Liisi Troska

Väikese vaheaja järel jätkunud Eesti meistrivõistlustel jalgpalli Premium liigas tegid Pärnu JK Vapruse särgis mängivad lõunaläänlased head etteasted.

Kolme päeva sees peeti kaks väga rasket kohtumist. Tallinna JK Legioni vastu alustasid kolm läänlasest jalgpallurit – Reno Mark, Rocco Mõtt ja Virgo Vallik kohtumist algkoosseisus. Kodumeeskonnal tuli 1:4 alla vanduda ja vastastele jäädi alla igas elemendis. Eriti oli kahju mängu avapoolajast, kui kuidagi ei suudetud mängu sisse saada. Teine pooleaeg mängupilt veidi paranes ja see mängiti vastasega ka viiki. „Ega midagi head ei ole. Peame järgmises kohtumises tõestame, et suudame paremine,” ütles Reno Mark pärast mängu.

Ja seda mehed tõestasidki järgmises mängus Narva JK Transi vastu. Viimane nende omavaheline kohtumine tõi varakevadel lumises Narvas 1:1 viigi.

Pärnu JK Vaprus alustas innukalt. Juba kolmandal minutil viis Enrico Veensalu oma koduklubi 1:0 juhtima. Vahetusest sekkunud Mõtt tegi keskväljal suurepärase etteaste – ta oli üliaktiivne, võitis kahevõitlusi ja mis peamine, näitas tarka ja loovat jalgpalli. Just tema sööt keskväljasügavusest pani kiiruse peale jooksma Kristen Saartsi, kes karistusalas maha tõmmati ja pärnakad teenisid penalti. Anton Krutogolov lahendas selle külmavereliselt lahendas ja viis Vaprus 2:0 ette.

Teisel poolajal jätkas Vaprus head mängu ja Valliku mängu sekkumine tõi ründefaasis elevust juurde. Narva JK Trans surus ja lõi 84 minutil ühe värava tagasi. Kohe oli aga supervõimalus Vallikul, kes oma individuaalse meisterlikkuse toel endale olukorra mängis. Löök läks küll pool meetrit väravast mööda. Kõlanud lõpuvile tähistas 2:1 pärnakate võitu.

Mõtti tunnistas, et võiduga ollakse väga rahul. „Meeletult palju tööd, ei tea palju ma kilomeetreid läbisin,” ütles ta. Palju kostis tribüünilt vestlusi just Mõtti kvaliteetsest keskväljatööst ja Valliku kiirusest. Meie mehed olid taas teinud suurepärase etteaste. Kõik noored alustasid jalgpalliteed Lõuna-Läänemaa jalgpalliklubis.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments