0

Ilmateenistus andis kogu Eestile terveks nädalaks kuumahoiatuse

Avatar

BNS

Täna võib tulla kuumarekord. Foto: Urmas Lauri
Kuumalaine jätkub. Foto: Urmas Lauri

Nii Eesti mandriosa kui ka saared said ilmateenistuselt pühapäeval esimese taseme kuumahoiatuse, mis kestab kuni järgmise laupäevani.

Lisaks varitseb Tartu-, Viljandi-, Jõgeva-, Järva ning Ida- ja Lääne-Virumaa metsades suur tuleoht.

Eesti kohal püsib 4. kuni 10. juulini väga soe õhumass. Ööpäeva keskmine õhutemperatuur on enamikus paigus 20 kraadi või rohkemgi. Päevane õhutemperatuur tõuseb mitmel pool 27–29 kraadini. Eelolevast kolmapäevast kuni laupäevani kerkivad õhutemperatuurid veelgi ja ulatuvad kuni 32 kraadini.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz