Taebla suvevollet juhivad Heilu ja Suur

Taebla suvevollet juhivad Triinu Heilu ja Jüri Suur. Foto: Enn Kerge

Taebla suvevollel ehk juba traditsiooniliseks saanud võrkpalliteisipäevikul võisteldi Lääne Elu auhindadele.

Nii, nagu suvises võistlussarjas reegliks, koostati tiimid etapi toimumiskohas mängijate tugevuse (reitingu) alusel. Moodustus viis naiste ja seitse meeste võistkonda. Üks võistkond koosnes kolmest või neljast liikmest.

Naiskondade arvestuses olid parimad Sirvi Tammel, Karina Kungla, Alica Nõmberg ja Hanna Karits.  Järgnesid Triin Heilu,  Grethel-Rosiine Simson ja Aive Aljaste ning Evelin Merilainen, Alice Alber ja Jane-Ly Mustkivi.

Meeste turniiri võitsid täiseduga, vastastele geimigi loovutmata Silver Schönberg, Priit Nukki, Raivo Mägi ja Päärn Laasi. Teiseks mängisid end Jüri Suur, Lauri Lilleoks ja Madis Jõgisalu. Kolmanda koha tiimis mängisid Maanus Jõevee, Marko Olenko, Viljar Männamaa ja Robin Reesaar.

Kokku toimub suvevolle raames kaheksa etappi, etappide esikolmiku võistkondi premeeritakse toetajate auhindadega. Peale nelja etappi on reitingupunkte teeninud 31 naist ja 41 meest.

Naistest juhib Taebla suvevollet Triin Heilu, kellel on koos 56-st võimalikust 52 punkti. Teine-kolmas on Evelin Merilainen ja Sirvi Tammel 48 punktiga.

Meestest on Jüri Suur, Silver Schönberg ja Maanus Jõevee on kogunud vastavalt 52, 48 ja 42 silma.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Elanik Haapsalus
2 aastat tagasi

Palju õnne Triin 🙂