Politsei tabas läinud nädalal viis pisivarast

Lääne Elu

info@le.ee

Läinud nädala jooksul alustati Haapsalu politseijaoskonnas 36 väärteomenetlust, millest 30 oli seotud liiklusrikkumistega. 19 korda ületasid autojuhid piirkiirust.

„Juhime tähelepanu, et maanteedel on palju liiklejaid. Et oleks turvaline, tuleb ühest kohast teise sõites varuda aega. See võimaldab kinni pidada piirkiirusest,” ütles Haapsalu politseijaoskonna piirkonnavanem Indrek Tohter. „Maanteel möödasõidu sooritamisel tuleb vaadata, et manöövrit tehes ei ületaks möödasõitja piirkiirust. Enne möödasõidu tegemist tuleb veenduda selle ohutuses – vahemaa manöövriks peab olema piisav.”

Läinud nädalal peatasid politseinikud ohtliku manöövri sooritamise pärast ühe juhi.

Peale selle registreeriti nädala jooksul viis pisivargust, varastatu väärtus jäi alla 200 euro. Samuti tuvastati tagantjärele, et üks alaealine varastas märtsi lõpus Haapsalu kesklinna toidupoest pudeli alkoholi. 5. juunil sai politsei teate, et Haapsalu raudteejaamast on varastatud jalgratas. 6. juunil sai politsei teate, et Haapsalus varastati ehitusobjektilt raadio. 7. juuniil sai politsei teate, et Haapsalu kesklinna poest on kliendilt varastatud rahakott koos dokumentidega. Samal päeva varastati Haapsalus maja hoovist ära grill.

Politsei tuletab meelde, et oma vara juurest lahkudes tuleb see kas lukustada või panna siseruumi, et varastel oleks seda raskem kätte saada. „Soovitame vara märgistada, et hiljem oleks see kergesti äratuntav,” ütles Tohter. „Juhul, kui märkate ümbruskonnas kahtlast tegevust, tuleks sellest kohe teavitada politseid või helistada 112. Kiire teavitamise korral on politseil võimalik vargad tabada. On saabumas puhkuste aeg. Palume olla neil, kes üürivad majutuskoha internetis, olla tähelepanelik. Ei tohi mitte mingil juhul anda kolmandatele isikutele oma pangakaardil olevaid andmeid või PIN-koode.”

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
5 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Huvitav
3 aastat tagasi

See on küll vale soovitus, et maanteel möödasõitu tehes tuleb jälgida piirkiirust. Reaalses elus tuleb möödasõit sooritada võimalikult kiiresti, aga mitte tolkneda vastassuunavööndis.

vale muidugi
3 aastat tagasi
Reply to  Huvitav

aga seaduse järgi pead ka möödasõidul kinni pidama piirkiirusest. olen ise näinud politseid sõitmas maanteel nii 80-85ga.. looda sa protokollist pääseda kui neist mundris m….dest mööda minna tahad

uskumatu toomasele
3 aastat tagasi

kas lääne elu suudab ka ilma kirjavigadeta kirjutada???????

Linnapea kandidaat
3 aastat tagasi

Aga millal suuri sulisid püüdma hakatakse?

eks ikka
3 aastat tagasi

siis kui neil suurtel miskipärast pankrot kätte juhtub ja ei jõua katuseraha maksta