Läänemaale uusi nakatunuid ei lisandunud

Lääne Elu

info@le.ee

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay
Viimase ööpäeva jooksul analüüsiti Eestis 2751 koroonaviiruse testi, neist positiivseid 37 ehk 1,3 protsenti.
Rahvastikuregistri andmetel laekus enim positiivseid Harjumaale, kus koroonaviirusega nakatumine tuvastati 12 inimesel. Ida-Virumaale lisandus üheksa, Raplamaale kuus, Lääne-Virumaale viis, Valgamaale kaks, Tartumaale ja Pärnumaale üks. Teistesse maakondadesse uusi nakkusjuhte ei lisandunud. Ühel juhul rahvastikuregistri järgne elukoht puudus.
Viimase 14 päeva haigestumus 100 000 inimese kohta on 76,98 ning positiivsete tulemuste osakaal 1,9 protsenti.
Ööpäeva jooksul avati haiglates uusi COVID-19 haigusjuhtumeid kaheksa, haiglaravi vajab 64 patsienti. Haiglaravil olevate patsientide keskmine vanus on 66 aastat, kõikidest haiglaravi vajavatest patsientidest on üle 60-aastased 44 (68,8 protsenti). Ööpäeva jooksul uusi surmajuhtumeid ei lisandunud.
Ööpäeva jooksul manustati 6751 vaktsiinidoosi, vaktsineerimisi on tehtud 522 224 inimesele, vaktsineerimiskuur on lõpetatud 341 807 inimesel. Üle 70-aastaste hõlmatus vähemalt ühe vaktsiinidoosiga on 66,8 protsenti. 70+ vanusegruppi on üle 60 protsendi vaktsineeritud kõikides maakondades, välja arvatud Ida-Virumaal.
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments