Daire Kaup: hetk Itaalia köögis – tiramisu

Itaalia veinipidu Haapsalus on selleks korraks läbi. Vähem kui aasta on jäänud järgmise peoni, kus nautida hõrkude söökide ja aromaatsete veinidega pikitudVahemere-pärast festivali. Me kõik nautisime seda sündmust suuremal või vähemal määral, hing ihkas juba ammu toast välja, tänavale, lõbusate inimeste sekka.

Itaalia on tuntud oma kunsti ja ajaloo, aga kaimelise toidukultuuri poolest. Haapsalu kohvikute ja restoranide menüüdes

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments