Osmusaarele viivad liinireisid

Elen Freivald

elen@le.ee

Osmussaar. Foto: Arvo Tarmula
Osmussaar. Foto: Arvo Tarmula

Juuni algusest korraldab Osmussaare Reisid Dirhami sadamast Osmussaarele plaanilisi reise. Praegu on juuli lõpuni kavandatud 20 sõitu, kuid neid tuleb juurde.

Moonika Lipp Osmussaare Reisidest ütles, et plaanilisi reise korraldatakse viiendat aastat ja huvi on aina kasvanud. Lipu sõnul on mitmesuguste reisipiirangute tõttu siseturism tänavu varasemast veel populaarsem.

Paat väljub Dirhami sadamast vastavalt päevale kas kl 10, 11 või 12. Tagasi mandrile jõutakse vastavalt kl 17, 18 või 19. Osmussaart on võimalik avastada nii matkajuhiga kui ka ilma – sellest sõltub ka ülesõidu hind. „Mõni seltskond on uurinud ka võimalust ise otsustada, mida teha ja näha saarel ilma giidita,” lisas Lipp.

Kui reis ebasobiva ilma tõttu ära jääb, püütakse Lipu sõnul leida uus aeg. „On ka neid, kes tulevad hoopis järgmisel aasta tagasi,” lisas Lipp.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments