Politsei sai väljakutse piiranguid rikkuvatesse baaridesse

Nädalavahetusel sai politsei väljakutse kahte Haapsalu vanalinnas asuvasse baari, mis rikkusid koroonaviiruse tõttu kehtestatud piiranguid.

Ühe väljakutse sai politsei reedel ja teise laupäeva, sest kohvikud olid avatud veel hilisõhtul, kui nad oleksid pidanud koroonapiirangute tõttu juba suletud olema.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
15 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Triibik
2 aastat tagasi

Eks reeglid peaks kehtima kõigile.Aga tuleks katsuda kasvatada- kell 1 vesi ära ja kell 2 elekter hommikuni. Ka vanalinna inimestel on õigus öörahule.

vastik rahvus
2 aastat tagasi

ja kohe on platsis pealekaebajad, nagu 1940-ndatel……

Maakas
2 aastat tagasi

Ausalt öeldes jääb mulle arusaamatuks, kuidas mingisugune kellaajaline piirang koroonaohtu vähendab. See, kas baar või restoran on lahti 22-ni või 23-ni ei oma enam mingit tähtsust. Covid viirus võib ju võimas olla, aga nii võimas see ikka ka pole, et kella tunneks ja vastavalt sellele tegutseks. Väga rumal piirang igal juhul. Kaebasid ilmselt konkurendid, kes oma klientide jutu kell 22.00 sõnapealt lõpetasid ja nad uksest välha viskasid.

Eino
2 aastat tagasi
Reply to  Maakas

Tegu oli vist siiski öörahu rikkumisega, loodan, et sellepeale ikka kaevati, siis on see mõistetav ja heaks kiidetud. See ju ammu kokku lepitud ja seda kokkulepet peab austama. Kirjatsurad lihtsalt tähtsustavad neid covidi piiranguid, kuna öörahu rikkumine läks samasse aega covid piirangute rikkumisega. Kui aga kaevati piirangutte rikkumise peale, mida ma ei tahaks inimestest uskuda, siis on küll kuri lahti ja nii inimene teha ei tohi!

ahah
2 aastat tagasi

kitukukkede nimed saadakse varsti teada niikuinii

Porollo
2 aastat tagasi
Reply to  ahah

Ja KituKukkedel Haapsalus kohta ei ole pikalt…

Linnapea kandidaat
2 aastat tagasi

Tegelikult reeglid on täitmiseks. Kell 12 öösel läbustati veel hoovi baaris ka. Kui reeglitest kinni ei peeta tuleb tegevusluba ära võtta.

...
2 aastat tagasi

Küsimus on pigem selles, mis seda ei tehta? Loa äravõttu

pealekaebajad
2 aastat tagasi

Luba ei võeta ära, sest on veel ka mõistlikke ametnikke, kes saavad aru, et need piirangud on absurdsed ja ebaseaduslikud.

Eino
2 aastat tagasi
Reply to  pealekaebajad

Piirangud jah, aga öörahu on teine teema ja seda tuleb kõigil austada!

Huvitav
2 aastat tagasi

Hakkab see üksteise peale kaebamine pihta. Mingi viirus ajab rahva omavahel tülli. Kohutav lihtsalt.

Huvitavale
2 aastat tagasi
Reply to  Huvitav

Rahva ajab tülli see, et mõned peavad reegleid täitma, aga teised otsustavad mitte täita. Seda ei saa nimetada kaebamiseks. Kohutav on see, et sa sellest aru ei saa.

Kodanik
2 aastat tagasi
Reply to  Huvitavale

Just ja mingist kellast kehtib öörahu. Pidutsege hommikul edasi.

Muidugi
2 aastat tagasi
Reply to  Kodanik

Öörahu on ju selge ühiskonnaline kokkulepe, mitte mingi kellegi poolt väljamõeldud määrus. Kaks väga erinevat asja.

...
2 aastat tagasi
Reply to  Huvitavale

te ei ole hea inimene. Saaks ainult karistada ja üles anda. Kas te ei saa aru, et see ei muuda ju mitte midagi paremaks. Kasvatus inimene! Kasvatus on see, mis soovitud tulemuse annab. KASVATUS!!!