0

Üle 20kraadine suvesoe jätkub

Foto: Arvo Tarmula
Foto: Arvo Tarmula

Eesti ilma kujundab Soome kohal asetseva sooja kõrgrõhkkonna lõunaserv. Neljapäeval on Eestis vähese ja vahelduva pilvisusega peamiselt sajuta ilm. Puhub valdavalt idakaare tuul 3-9 m/s. Õhutemperatuur on 18-23, meretuulega rannikul kuni 15 kraadi

Läänemaal on vähese ja vahelduva pilvisusega peamiselt sajuta ilm. Puhub valdavalt idakaare tuul 3-7 m/s. Õhutemperatuur on 21-23 kraadi.

Ööl vastu reedet ja laupäeva on õhusooja 10-12 kraadi, mõlemal päeval võib sadada hoovihma ja sooja on 19-21 kraadi. Pühapäevast läheb ilm pisut soojemaks – nii pühapäeval kui ka esmaspäeval on õhusooja kuni 23 kraadi. Öösiti jääb temperatuur 10 kraqadi ümbrusse.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz