0

Rannarootsi muuseumis on laupäeval Vanasadama turg

Vanasadama turg möödunud aastal. Foto: Arvo Tarmula

Laupäeval kell 11-15 on Rannarootsimuuseumis turg, avatud on vabaõhukohvik ja saab puupaadiga sõita.

Muuseumipedagoogi Lydia Kalda sõnul saab Vanasadama turult soetada nii käsitööd kui ka talusaadusi. Nii on müügil näiteks kudumid, linased rõivad, tarbe- ja disainkeraamika,  puitfotod, sepiseid, telgedel kootud vaipu, pargitud lambanahku, värsket mett, koduleiba, karulauguvõid, hane-, pardi-, kana- ja vutimune, aga ka erinevaid lihatooteid.

Ka on müügil taimi püsikutest suvelilledeni, maitsetaimedest ilupõõsaste ja okaspuudeni.

Vabaõhu kohvik kostitab turulisi suitsutatud tuulehaugide, pannkookide ja koduste küpsetistega. Samuti võib osaleda õnneloosis, kus iga pilet võidab.

Turuga ajal saab sõita ka Naissaare puupaadiga Lilian.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz