Politsei sai möödunud nädalal 23 väljakutset

Möödunud nädala jooksul sai Haapsalu politsei 23 väljakutset, alustas 23 korral väärteomenetlust ja neljal korral kriminaalmenetlust. Üks inimene viidi arestimajja kainenema.

„Lähisuhtevägivallaga seotud sündmusi oli möödunud nädalal seitse, millest kõigi puhul oli tegemist peretülidega, kus õnneks otseselt füüsilise vägivallani asi ei jõudnud,” ütles Haapsalu patrulltalituse juht Meelis Laurmann.

Politsei tuvastas ka liiklusjärelevalve käigus ühe autojuhi, kes oli rooli istunud pärast alkoholi tarvitamist ning tema puhul alustati kriminaalmenetlust joobeseisundis mootorsõiduki juhtimise eest. Enamik liiklusalastest rikkumistest olid seotud kiiruseületamisega. Nädala jooksul kontrolliti liiklusjärelevalve käigus kokku 144 mootorsõidukijuhti kainust.

Viiruse tõttu kehtestatud piirangute tõttu kontrollis politsei kokku 23 ettevõtet, kus kõigis peeti piirangutest kinni. „Samuti vaatasime maski kandmise kohustuse täitmist. Probleeme ei tuvastatud, Läänemaa inimesed on selles osas väga eeskujulikud,” ütles Laurmann.

3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Kontroll
1 aasta tagasi

Hea oleks, kui kõik Haapsalu vanalinna toitlustusasutused piirangutest kinni peaks. Mõned vilistasid neile enne koroonat ja ka nüüd jätkuvalt.

Hmm
1 aasta tagasi
Reply to  Kontroll

Istu kodus. Koroona koroona