Galerii: Kreegi päevad algasid Puuluubi kontserdiga

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 20

Arvo Tarmula fotod

Reede õhtul algasid Haapsalus Kreegi päevad Puuluubi kontserdiga.

Kontserdil astus Haapsalu linnusemuuseumi õuel üles populaarne Hiiu kandle duo Puuluup, kus mängivad Ramo Teder ja Marko Veisson. Puuluup on Läänemaal korduvalt esinenud Vormsil, kuid Haapsalus pole nad seni kontserti andnud.

Puuluup ristab Hiiu kandleid elektroonikaga, nende muusika kõigub pärimuse ja tänapäevaste muusikastiilide piiril, flirtides maailmamuusika, underground’i ja popiga. „Puuluubi esinemine laiendab publiku piire ja tänu neile jõuab Kreek ka natuke teistsugusele publikule lähemale,” ütles Kreegi päevi Haapsalus korraldava Nargenfestivali korraldusjuhi Kadri Tikerpuu.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Talumees
2 aastat tagasi

Kas täna on kolmapäev?

lalin
2 aastat tagasi

Puuluup on jama

eriline
2 aastat tagasi
Reply to  lalin

…jama kuulaja peas. Muidu tore.