Ööpäevaga sai vaktsiinidoosi 450 läänlast

Pühapäeval vaktsineerib Läänemaa haigla sada üle 65aastast inimest. Foto: Urmas Lauri
Eile sai vaktsiinisüsti 449 läänlast. Foto: Urmas Lauri

Viimase ööpäevaga sai 449 läänlast koroonavastase kaitsesüsti.

Neist 133 said esimese vaktsiinidoosi ja 316 teise vaktsiinidoosi.

Kokku on vaktsineerimine lõpetatud 5177 läänlasel, vaktsineerimiskuur on pooleli 3228.

Vähemalt ühe doosiga on vaktsineeritud 41,11% läänlastest. Läänlastest suurem vaktsineerimise hõlmatus on vaid Saaremaal (41,73%) ja Hiiumaal (50,91%).

Üle Eesti manustati ööpäevaga 14 732 vaktsiinidoosi, vaktsineerimisi on tehtud kokku 423 637 inimesele, vaktsineerimiskuur on lõpetatud 214 618 inimesel.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Juta
2 aastat tagasi

Kahju, et läänemaa elanikuna olin sunnitud pärnumaal vaktsiini saama. Ja meid oli seal palju.

Kaie.
2 aastat tagasi

Kõik me saame lapsepõlves igasuguseid vaktsiine. Siiani oleme ju elus, terved ja tugevad. Samuti laseme teha ju gripivaktsiini, puugivaktsiini.. jne. Ikka oleme elus, tugevad ja terved. Koroonavaktsiin ju samasugune vaktsiin nagu vaktsiin ikka. Pool aastat tagasi sain juba 2 toosi kätte, siiani elus, tugev ja terve.

Agu
2 aastat tagasi
Reply to  Kaie.

Teie ei ole kogu inimkond. Protsent loeb ikka, mitte üksik indiviid. Vanainimene väriseb ja üle keha valutab juba üle nädala, aga abistaja õed ei tee kuulmagi. See pole Eestis, aga ehk siin samamoodi.

Agu
2 aastat tagasi

Postimehest on mõne kuuga saanud lugeda järjepanu kellegi tuntud inimese surmast. Kõik riskigrupi tegelased ja järelikult vaktsineeritud. Ei mäletagi, et oleks nii palju järjest mälestatud kedagi. Surma põhjust ka enam ei märgita, mis omakorda soodustab erinevate spekulatsioonide/arvamuste teket.