Galerii: disanitudengid avasid Haapsalu vanalinnas ajutise poe

Elen Freivald

elen@le.ee

Foto: Elen Freivald

Tallinna ülikooli Haapsalu kolledži käsitöötehnoloogiate ja disaini eriala tudengid avasid kolmapäeval, 19. mail Pop Up poe aadressil Karja 8. Pood on praeguste plaanide järgi avatud vähemalt kaks kuud ja võimalusel isegi kauem.

Neljapäeval oli poes kaupa müümas ja tooteid sättimas kaks kolledži vilistlast Maria Raidaru ja Katrin Girin. Raidaru sõnul täieneb toote valik veelgi. „Paljud on veel oma tooteid toomas,“ ütles Raidaru.

Pulo disaini üks eestvedaja Girin oli samal ajal üles seadmas puidust efektset valgustit.

Neljapäeval oli müügis Niela kaubamärgi alla müüdavad erinevate kujunditega kõrvarõngaid, öökulli motiividega helkurid ja erinevas värvivalikus nahast käevõrud. Lisaks olid müügil Pea Peenra nime all erinevad ehted. Suurematest väljapanekutest oli stangedel rippumas ja kliente ootamas riideesemed – T-särgid ja erinevas värvivalikus kleidid.

Tootevalik täieneb iga päev. Pood on klientidele avatud kolmapäevast laupäevani 11-19.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments