Läänemaale lisandus kuus koroonaviirusega nakatunut

Lääne Elu

info@le.ee

Koroonatestimine. Foto: Malle-Liisa Raigla
Koroonatestimine. Foto: Malle-Liisa Raigla

Ööpäevaga analüüsiti 63 läänlase koroonaviiruse teste, millest kuus ehk 9,52% osutus positiivseteks.

Viimase 14 päeva haigestumus 100 000 elaniku kohta on Läänemaal 166,3. Eestis keskmiselt on näit 276,7.

Üle Eesti analüüsiti ööpäevaga 4710 koroonaviiruse testi, neist esmaseid positiivseid teste oli 226 ehk 4,8% testide koguarvust.

Rahvastikuregistri andmetel laekus enim uusi positiivseid testitulemusi Harjumaale, kus koroonaviirusega nakatumine tuvastati 79 inimesel. 53 uutest Harjumaa haigusjuhtudest on Tallinnas.

Ida-Virumaale lisandus 59, Tartumaale 25, Valgamaale 16 ja Pärnumaale 13 uut nakkusjuhtu. Lääne-Viru- ja Läänemaale lisandus 6, Põlvamaale 5, Jõgeva-, Saare- ja Viljandimaale 3, Järva-, Rapla- ja Võrumaale 1 uut positiivset testitulemust. Hiiumaale uusi nakkusjuhte ei lisandunud. 5 positiivse testitulemuse saanul puudus rahvastikuregistris märgitud elukoht.

Ööpäeva jooksul avati haiglates uusi COVID-19 haigusjuhtumeid kokku 19, haiglaravi vajab 197 patsienti. Haiglaravil olevate patsientide keskmine vanus on 65 aastat, kõikidest haiglaravi vajavatest patsientidest on üle 60-aastased 134 inimest (68%).

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Hmm
Hmm

Vat vat

wpDiscuz