Neljapäevast saavad vaktsineerimisele aegu broneerida üle 40-aastased

Koroonavaktsiin. Foto: Arvo Tarmula
Koroonavaktsiin. Foto: Arvo Tarmula

Sellest neljapäevast avaneb digiregistratuuris võimalus üle 40-aastastele end vaktsineerimisele kirja panna. Ülejäänud ehk 16-39-aastased saavad end vaktsineerimisele broneerida alates esmaspäevast, kirjutas ERR.

Üle 40-aastased saavad end kirja panna ka siiski alles vähemalt järgmisesse nädalasse, juhul kui sinna vabu aegu tekib. Aegu lisatakse jooksvalt, vastavalt vaktsiinitarnetele.

Vaktsineerimisega tegelevad keskused Tallinnas, Tartus, Pärnus ja Narvas. Lisaks jätkavad vaktsineerimisega Rakvere haigla, Kuressaare haigla, Hiiumaa haigla, Viljandi haigla, Jõgevamaa haigla, Raplamaa haigla, Läänemaa haigla, Järvamaa haigla, Lõuna-Eesti haigla ja Valga haigla.

Perearstid jätkavad eeskätt riskirühmade ja eakate vaktsineerimisega ning teiste dooside manustamisega, kuid vanemaealised ja riskirühma kuuluvad inimesed on oodatud ka vaktsineerimiskeskustesse.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Jaan
3 aastat tagasi

Kas neid aegu saab siis Lääne elus registreerida?
Digiregistratuuris pole sell kuul veel ühtki vaba aega olnud.

Asunik
3 aastat tagasi

LE elab tulevikus 🙂
Helistage Päästeametisse kui ei tea mis päev täna on.

Tohoh
3 aastat tagasi
Reply to  Asunik

LE ongi ju teistele suunanäitaja ja parema tuleviku tooja!