13

Lääne Elu paberleht neljapäeval, 13. mail

Haapsalu linn maksis ametnikule 4600 eurot preemiat
Möödunud aastal Läänemaal makstud lisatasudest ja preemiatest paistab silma 4600 euro suurune lisatasu, mille Haapsalu linn maksis kultuurispetsialist Teele Jurtomile.

Elektritõukerattad vallutavad linnaliikluse
Elektritõukerataste rohkusele Haapsalus on oma osa andnud firma Bolt, kes tõi aprillis Haapsallu sada rohelise juhtrauaga tõukeratast.

Posti tänava remont läheb kaks miljonit kallimaks
Posti tänava remondi hankel selgus, et soodsaim pakkumine ületab enam kui poole võrra eeldatud remondi maksumust.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
leemekulbiliigutaja
leemekulbiliigutaja

Tädike on kohe kohe dekreeti minemas. Mis viga nii elada, kui 4600 püreemiat, palk üle 2 tuhhi, nüüd ka emapalk mitmeks aastaks umbes sama. Linn ise aga degradeerub iga aastaga. Rahvas põgeneb siit nagu rotid uppuvalt laevalt.

Hädapätakale
Hädapätakale

Peale sinu keegi teine nii ei arva. Ega ka ei põgene, nii nagu sina. Haapsalu linn, eriti koos maapiirkonnaga on tõesti kena koht elamiseks. Kui ise pole siin hakkama saanud, siis ära virise ja hädalda!

Pamp
Pamp

Linn oli ennem Ridala vallaga ühinemist pankroti äärel. Peale ühinemist jäid mõnedeks aastateks veepeale, kuna Ridala oli plussis ja raha oli. Nüüd on jälle seis väga nutune. Linn on üleni võlgades, aga preemiate maksmine mitte midagi tegijatele jätkub veel suurema hooga.

Mis mõttes
Mis mõttes

Ootame Jurtomi kohalt selgitusi!

Vallavaene
Vallavaene

Mingitel tibidest nõunikel ja spetsialistidel 2000+palgad ja lisatasud?? Lolliks olete läinud või?

Väga hea uudis,
Väga hea uudis,

et Okase muuseum korda tehakse. Siiani oli see Posti tänava räpaseim lõik. Mina arvasin, et see on räpakottide kodu.

kunstilemb
kunstilemb

Kui meenutada, siis oli see maja vaat-vaat kohe kokku kukkumas ning kunstikool kolis sealt kiirelt välja. Anti maja aga väga lugupeetud kunstnikule ja vaat kui kaua püsinud. Eks tuleks nüüd maja ikka korda teha.

?????
?????

Mida see siis nüüd muudab, et miinimumi saajaid selle teadmisega ärritati?!

Maaviit
Maaviit

Miinimumpalgaga tööinimese aastapalk lisatasuks? Mida erakordset peab selle jaoks korda saatma?

väikehaapsallane
väikehaapsallane

Võib olla õppis Kalevipoja pähe? Selle eest võinuks rohkemgi küsida. Aga võib olla koordineeris e-kooli või midagi muud tähtsat, tänu millele ühiskond kriisi kõrgajal toimida sai?

Vallavaene
Vallavaene

Kõik need tibid peesitasid kodukontorites paberite järgi aga rändasid tegelikkuses mööda ilma ringi. Teistel vähendati palku neile aga pandi niisama olemise ja puhkamise eest juurde. Eriline muidusöötmine

To väikehaapsallane
To väikehaapsallane

Ära aja jama! Kui meil on nii kallid ametnikud, siis järelikult algab kokkuhoid nende väljavahetamisest.

väikehaapsallane
väikehaapsallane

Paberlehest selgus, et naisterahvas olla töötanud ka kellegi asendajana lisaks oma põhitööle. Sealt need lisatuhanded. Ühest teisest töökohast aga tean (oli riigi AS), et kui keegi kolleegidest haigeks jäi ja sul tuli ka tema töö ära teha, topeltpalka ei makstud. Viidati, et tööaeg jäi samaks, ehkki tegelikult pidid poole rohkem pingutama ja reaalis tekkis ka lisatunde, mis ülemusi ei huvitanud.

wpDiscuz