Allikapaviljon läheb remonti

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

allikapaviljon. Foto: Arvo Tarmula

allikapaviljon. Foto: Arvo Tarmula

Haapsalu promenaadil asuvas Allikapaviljonis algab remont, mis tähendab, et juuni alguseni paviljoni külastama ei pääse.

Haapsalu linnavalitsuse linnavara spetsialisti Madis Raudsepa sõnul on Allikapaviljoni puitosad 10–12 aastaga amortiseerunud. „Puitosa veest ülalpool kuni tornini välja tuleb välja vahetada ja pinnad töödelda, et paviljon uue välimuse saaks,” rääkis Raudsepp. Ta lisas, et remont puudutab ainult paviljoni välimist külge, sees olukord nii hull ei ole.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
7 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
miks
2 aastat tagasi

asju küll mis hetkel rohkem remonti vajaks, näiteks need hiljuti vahutama hakanud majad vanalinnas. selliseid asju ei remondita suvel

Metsamees
2 aastat tagasi
Reply to  miks

Sa tarkpea tahad,et LV maksaks eramaja remondi kinni?

ahah
2 aastat tagasi
Reply to  Metsamees

arvestades kuhu see linnavalitsus viimasel ajal raha tuulde on lasknud peaks nad mulle lausa uue maja ehitama

Eino Sarv
2 aastat tagasi

Kui paadisilda uuendama hakatakse, ehk võiks selle käigus sillalt ja sillamajalt eemaldada sinna sobimatud plärakad reklaamplagud? Kaubareklaam on visuaalne reostus!

Eino
2 aastat tagasi

Aprillis ei saanud teha või? Kui suvi kätte jõuab ja inimesed jalutama hakkavad, siis pannakse remondi tõttu kinni!? Päris nutikas

Metsamees
2 aastat tagasi
Reply to  Eino

Lumesajuga peaks värvima? Ei saa nii lammas olla ikka🤦‍♂️

Eino
2 aastat tagasi
Reply to  Metsamees

Iga päev sadas lund ja aprillis!??? Aprill on juba kevadkuu kulla inimene!!! Ei saa nii viletsa mäluga lammas olla ikka.