Ameerika autode näitus jääb tänavu ära

Viimati oli Ameerika autode paraad Haapsalus 2019. aasta suvel. Foto: Arvo Tarmula

Tänavu jääb Ameerika autode näitus taaskord ära, sest pole teada, millistel tingimustel suvel festivali korraldada saab.

Ürituse peakorraldaja Karol Kikkas ütles, et festivali ettevalmistamiseks on jäänud liiga lühike aeg. Traditsiooniliselt on autonäitusel suurem osa autodest tulnud Soomest ja Rootsist, esinejad Ameerikast. „Meil ei ole kindlustunnet ja ettevalmistusaeg jääb liiga lühikeseks,” ütles Kikkas.

Kikkas lisas, et kuigi tänavune Posti tänava remont oleks traditsioonilist autode kokkutulekut häirinud, ei oleks see põhjuseks, et festival ära jätta. „Nüüd on isegi hea, et remont see aasta ära tehakse,” ütles Kikkas.

Kikkase hinnangul tulevad plaanitud ajal, 9.-11. juulil Ameerika autode omanikud kindlasti Haapsallu. Neile on plaanis ka korraldada väiksem üritus, kuid veel ei ole teada, mis täpsemalt. „See oleneb, millised piirangud siis kehtivad,” ütles Kikkas.

Kõik piletid, mis on ostetud selle või möödunudaastasele kokkutulekule, kehtivad järgmisel aastal. Pileteid saab tagasi müüa 30. juunini.

Järgmisel aastal toimub autode kokkutulek 15.-17. juulil.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
9 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Linlane
2 aastat tagasi

Mõned aastad tagasi oli üritus paremini korraldatud, just rongkäik, autod tulid järjest, oli huvitav, nüüd juba mitu aastat koos linna transpordiga segamini, ei pakkunud enam mingit huvi vaadata

Nojah
2 aastat tagasi

Hea uudis tegelikult ju. Hakkaski ära tüütama. Päris kaua ketratud seda etendust juba.

luki kaits
2 aastat tagasi
Reply to  Nojah

No pidin selle jama ära lõpetama , aitab küll kummivilinast

Äkre
2 aastat tagasi

Oli juba sügisel näha et see abielureferendum tekitab probleeme. Talvel nõrgenes inimeste immuunsus ja nad said koroona. Nüüd on järjekordne tulemus käes ja ära jääb oluline üritus. Ka liitlassuhted USA-ga võivad saada kahjustada kui nende tehnika tänavale ei jõua.

juss
2 aastat tagasi
Reply to  Äkre

Kas teie olete rumal?

Agu
2 aastat tagasi
Reply to  juss

provokaatorit võiks ignoreerida.

luki kaits
2 aastat tagasi
Reply to  juss

Kas teen sulle kohe trahvi , v hiljem , ah

jummal
2 aastat tagasi

tänatud

luki kaits
2 aastat tagasi
Reply to  jummal

Kas lasid huumust püksid täis juba äkki .