Kolme inimest noaga rünnanud mees võeti vahi alla

Kolmapäeva hommikul käis teisipäeval Tamme tänaval pussitanud mees kohtus. Foto: Malle-Liisa Raigla
Kolmapäeva hommikul käis teisipäeval Tamme tänaval kolme inimest pussitanud mees kohtus. Foto: Malle-Liisa Raigla

Prokuratuur taotles täna kohtus teisipäeval Haapsalus kolme inimese pussitamises kahtlustatava mehe vahistamist kaheks kuuks, kohus nõustus taotlusega.

„Teda kahtlustatakse mõrvas, mis seisnes kolme inimese noaga löömises. Löömise tagajärjel suri üks inimene ja teised said nii tõsiselt viga, et vajasid haiglaravi. Lisaks sellele kahtlustatakse teda eelmisel aastal toime pandud neljas kehalise väärkohtlemise juhtumis, kusjuures kõigil kordadel on mees kahtlustuse järgi olnud alkoholijoobes,“ ütles prokurör Indrek Kalda.

Varasema õigusrikkumise tõttu oli mees suunatud alkoholisõltuvusravile, kuid seda ta ei läbinud. „Seega on tõsiseltvõetav oht, et vabaduses võiks mees uuesti vägivaldseks muutuda ning ohustada kellegi elu ja tervist,” ütles Kalda.

Mõrv on raske esimese astme kuritegu, mille eest on karistusena ette nähtud vangistus kaheksast aastast kuni kahekümne aastani või ka eluaegne vangistus.

Juhtunu asjaolude selgitamiseks alustatud kriminaaluurimist viib läbi Lääne prefektuur ja juhib Lääne ringkonnaprokuratuur.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
8 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Eesti kohtupraktika
2 aastat tagasi

6 kuud vanglat ja 3 a tingimisi, sest ohvrid kuuluvad Teise Eestisse.

Puzikov
2 aastat tagasi

täitsa võõras koon.
………. rääkis, et see kriminaal oli vanglast vabanenud eeskujuliku käitumise eest.

aga täiesti võimalik
2 aastat tagasi
Reply to  Puzikov

vanglas ju viina ei pakuta, äkki kaine peaga mõni ajurakuke veel töötab

oeh
2 aastat tagasi

lidunud mundrite suunas see zorro kui veel piisavalt viinane oli, säästaks maksumaksja rahasid ja võimalik et mõne elugi

parm
2 aastat tagasi

Kommentaarium ajutiselt lahti tehtud. Nagu ennem arvatud, siis pildil olev retsidivist on järjekordne oravanäoga pastori toodud. Elas ka samas üüripunkris mitu aastat seal Tamme tänaval ja pole kohalik mudalinna elanik. Korduvalt kinni istunud, ka viimasel ajal kogu aeg kakelnud ja inimesi peksnud. Viimati kuu aega tagasi Kaubamajas vist kakles ja lõi võtmevalmistaja klaasi katki.
Politseile on tüüp vana tuttav ja iga kord on lahti lastud. Las kohtunikud vaatavad ennast peeglist, et miks rets ei istu vangis, vaid torkab kõiki terava sulega.

Agu
2 aastat tagasi
Reply to  parm

See ongi sama tegelane või? Jaa, see on linnas lühikese ajaga palju paha korda saatnud ju.

nijah
2 aastat tagasi

viinast punetav parmu nahk, t44vilt jõuluks saadud niked koiva otsas, tüüpiline

hmm
2 aastat tagasi

pean ütlema et ei näe välja päris nagu ette kujutasin