1

Lääne Elu paberleht neljapäeval, 8. aprillil

Lihula perearstikeskus alustab kahe tohtriga
Esimesena sisse kolinud perearst Mare Lõunat on tuttuues, üle miljoni euroses hoones patsiente vastu võtnud nädala jagu.

Oru kultuurisaal loobub laenutaotlusest
Linnamäele kooli juurde kultuurisaali ehitava OÜ Oru Kultuurisaal juht Elle Ljubomirov saatis vallavalitsusele avalduse, milles teatab, et 1. aprillil vallavolikogule esitatud laenutaotlus võetakse tagasi.

Saueaeugu teatrisuve avavad pokud ja kratid
Lavastaja Margus Kasterpalu lõikab teisel koroonakevadel Saueaugul õunapuid ja peab hinge kinni, et teatrisuvi läheks täie ette.

Suvi 2021 peaks tooma vaatjate ette „Kadunud kodu” – mullu valminud suvelavastuse, mis sai äsja kutse Draamafestivalile hoolimata sellest, et esietendust pole veel olnudki, ning tuttuue lastetüki Edgar Valteri ainetel.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Kodanik
Kodanik

Viigi ääres paadisilla juures on juba mitu päeva prügikast täis ja ajab üle. Osa prügi lendab juba vee poole.

wpDiscuz