Politsei: pühade ajal oli mitu löömingut

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Pühadenädalavahetuse kõige tihedam päev oli pühapäev, mil Haapsalu politseile anti teada neljast löömisest ja ühest vargusest.

4. aprillil sai politsei teate, et Haapsalu korterelamus lõi 52aastane mees oma 51aastast elukaaslast. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

Samal päeval lõi Haapsalus Tulbi põik majas 68aastane naine 77aastast naist pudeliga vastu jalga. Politsei pidas 68aastase naise kahtlustatavana kinni.

Haapsalus Posti tänaval Veetorni bussipeatuses seisvas liinibussis tõukas samal päeval 90aastane mees 81aastast naist, mille tagajärjel kukkus naine bussist välja vastu maad ning sai viga. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

4. aprilli hilisõhtul teatati politseile, et Martna osavallas lõi 49aastane mees tekkinud konflikti käigus oma venda, kes sai viga. Politsei pidas 49aastase mehe kahtlustatavana kinni.

Pühapäeval teatati politseile ka sellest, et Allikmaa külas lõhuti talumaja aken ja murti majja sisse. Vargad viisid kaasa oksapurustaja, mootorsae, lehepuhuri ja muud. Vargusega tekitati ligi 1330 eurot kahju.

Vargus oli ka Lihulas, kus 3. aprillil varastati kortermaja lukustatud keldriboksist jalgratas Scott, akutrell ja muid esemeid. Vargusega tekitati ligi 1150 eurot kahju.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments