Pääste: liiga vara suletud ahjusiiber seadis ohtu inimese elu

27. märtsil aitasid päästjad perekonda, kelle autouksed olid ootamatult sulgunud ning autosse oli jäänud paarikuune laps. Päästjad avasid autouksed ning aitasid lapse taas õnnelikult vanemate juurde.

Samal päeval kell 15.56 teatati häirekeskusele, et Lääne-Nigula vallas Koluvere külas on põlema süttinud metsaveo traktor Bellarus koos käruga. Täisleegis põlev traktor kustutati kella 17.16ks. Traktor hävis tules täielikult. Kõrval asunud traktor suudeti süttimisest päästa.

28. märtsil kell 2.49 vajati päästjaid appi Lääne-Nigula valda Rõude külla. Kortermaja ühes korteris oli häiresse läinud suitsuandur. Teataja ronis rõdu kaudu korterisse ning tuvastas valget suitsu täis korteri ning seal magava inimese. Kiirabi vaatas inimese üle ning päästjad ventileerisid ruumid. Korter oli suitsu täis valgunud liiga vara suletud siibri tõttu.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments