Lääne-Nigula lükkas Enefit Greeni nõude tagasi

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Viirtsu tuulikud. Urmas Lauri

Viirtsu tuulikud. Urmas Lauri

Lääne-Nigula volikogu otsustas neljapäevasel istungil tagasi lükata Risti tuulepargi ehitaja nõude, et volikogu võtaks tagasi oma otsuse tuulepargi eriplaneering lõpetada.

Vaide tagasilükkamise poolt hääletas 18 volinikku, vastu oli neli ja erapooletuks jäi kaks volikogu liiget.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
11 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Põlvepoliitik
3 aastat tagasi

Mis sa toruloru ronid sinna volikokku kui sa erapooletu (ükdkõikne) oled!

Agu
3 aastat tagasi
Reply to  Põlvepoliitik

kardab vastutust võtta oma arvamuse eest. Ootab millised tuuled peale valimisi puhuvad, siis ei saa keegi talle näpuga näidata, et näe oli poolt, või et näe oli vastu, lihtsalt üks mõtetu kohatäitja, kes vaatab, mida teised arvavad.

suvitaja
3 aastat tagasi

Ei lähe kaua aega, kui poliitikud ühendavad Eesti Venest lahti.Rohelised ammu võitlevad puidu ahjuajamise vastu. Elektriautod suruvad igast riigist sisse. Põlevkivi ei lasta ka põletada!Kas Texsas on meelet läind? Või on lihtsam tõrvikuid põletada ja elektrimeestele peksa anda?

Novot
3 aastat tagasi
Reply to  suvitaja

ärge nüüd seda tuulepargikest maailma keskpunktiks ka pidage. Projekt on tühine energiatootmise seisukohalt. Küsimus on pigem selles, et kes, missugust ja kui palju kasu saab sellest.

Arvos
3 aastat tagasi
Reply to  suvitaja

Sina oled suvitaja aga inimesed peaksid aastaringselt selle jama sees edasi elama.

Rähn
3 aastat tagasi

Lihtsalt pole sõnu- eriline ülbik see enevit ! Kuidas saab mingi firma omavalitsuselt midagi NÕuda ?? Ja kohalike inimeste arvamus on üldse suva ? Vägisi tuleb Itaalia maffia meelde….😐

jamps
3 aastat tagasi
Reply to  Rähn

irw, eks olegi suva .. istute pimedas. teised ullid streigivad piirangute vastu, kolmas on kõva ärimees … ainult , et esimese tõrke peale jookseb riigilt palgatoetust küsima ja hea meelega veaks pagulasi … on siis seda riiginikatsit üldse vaja ….

tundub
3 aastat tagasi
Reply to  jamps

et EG tahtis tulla L- Nigula valda pettusega. Polegi kolme võrreldavat ala, mis vastaksid seadusele. See üks ja ainus oli ammu juba välja valitud kohalike ärikate mahitusel.Õnneks pani ärikate mahitusele käe ette kohalik kogukond, kes pettuse esile tõi. Läänemaa elektrita ei jää, seda pole küll karta.

Nojah
3 aastat tagasi
Reply to  tundub

Kus see pettus sul on? Oige alustati dialoogi.

Agu
3 aastat tagasi
Reply to  jamps

jamps sa ajad täitsa jama ju, paned kõik erinevad teemad ühte patta ja teed selle tuuliku teema nagu nii oluliseks, et ilma selleta sureme kõik välja. Täielik jama, tekib küsimus, millist kasu sa sellest saad, et need tiivikud undama pandaks? Pole vaja siia tulla propageerima seda, inimesed pole nii lollid, kui sa neid pead!

Nojah
3 aastat tagasi
Reply to  Agu

Kaudse kasu. Riik võtab omavalitsust tõsiselt, tööde juures saavad tööd oma valla firmad jne. Tasuta ei jagata midagi, oma lastele pärandate sellisel juhul nälja ja vaesuse.