Lääneranna vallavanemaks sai Andres Hirvela

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Lääneranna volikogu 21st liikmest osales erakorralisele volikogu istungil 12, neist 11 hääletas Peksari umbusaldamise ja Andres Hirvela vallavanemaks valimise poolt. Kuvatõmmis

Lääneranna vallavolikogu avaldas oma tänasel erakorralisel istungil umbusaldust 91 päeva valda juhtinud Arno Peksarile, uueks vallavanemaks sai Andres Hirvela.

Umbusalduse poolt hääletas 12 istungil viibinud volinikust 11. Uueks vallavanema kandidaadiks esitati Andres Hirvela, kes kogus samuti 11 poolthäält.

Umbusalduse Peksarile andis Lääneranna vallavolikogu 11 liiget sisse 11. märtsil. Volinike sõnul puudus pikemat aega koostöö volikogu ja vallavalitsuse vahel, viimane on volinikud jätnud infosulgu ja valla rahaline seis on kriitiline. Peksari sõnul ei vasta etteheited tõele.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
17 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Peter
3 aastat tagasi

Tuleb välja, et peksar kõige targem .. see nali jõuab kohtusse ja kui tõepoolest on nii kirjas nagu volikogul mitteosalenud räägivad muutub kõik õigustühiseks.

Nimi (kohustuslik)
3 aastat tagasi

Ma arvan, et hiljemalt esmaspäeval hakkab valla areng enneolematul kombel vohama.

Elanik
3 aastat tagasi

Tundub, et strateegia oli 3 kuud tagasi nii välja töötatud, pakuti vallavanema kohta, et saaks volikogu esimehe uue valida ja seejärel umbusaldada

Mees42
3 aastat tagasi

See oli äge koht ülekandes, kui Hirvelalt küsiti Postimehes avaldatud rahaasjade ja erasõitude kohta. Mõmm, mõmm, mõmm. No ei olnud veenev.

Läänlane
3 aastat tagasi

Volinikud ei tule volikgu koosolekule. See fakt räägib iseenda eest🙃

Mees42
3 aastat tagasi

“Volinike sõnul puudus pikemat aega koostöö volikogu ja vallavalitsuse vahel”
Peksar sai olla vallavanem 91 päeva, millest räägite üldse?

Lihula elanik
3 aastat tagasi

Kas uue vallavanema naine pole mitte volikogu esimehe õde? Võim ühe perekonna kätte! Uuel vallavanemal on seljataga probleeme nii Koonga kui Sauga vallavanemana. Trükisõnas kui ka teles on neid isikliku ja riigivara sassis suhteid korduvalt valgustatud. Peame uute valimisteni vastu pidama, ilmselt stagnaperiood on ootamas. Praeguses võimuvõitluse olukorras on väga kahju meie noore ja aktiivse vallavanema hukkumisest.

jamps
3 aastat tagasi
Reply to  Lihula elanik

kõikse karmim asi ja suurim kahju on selles, et see mees ju sots. täieline sots, sots mis sots … on teil ikka hullumaja seal.

Agu
3 aastat tagasi
Reply to  jamps

sots või? Ehh, no siis on küll pahasti. Jääb loota sügise peale ja eestimeelse rahva koondumisele sel päeval. Tänavatele me ei tule, aga anname siis valimistel nii palju, kui suudame koos!

Nimi (kohustuslik)
3 aastat tagasi
Reply to  jamps

M.Malga ja teiste volikogu EKRElaste sotsilembus kõike seda toredat võimaldaski.

Mati
3 aastat tagasi

Nad ongi sotsid, eeotsas M. Malgaga. Vaata äriregistrist järgi kui ei usu.

Tiit
3 aastat tagasi

Tule tagasi kodukanti Aivo!

Tiit
3 aastat tagasi

Kas see kõik on õige, mis Mare toodud lingis kirjutatud.
Kui jah, siis….

Aivo Männik
3 aastat tagasi

…ma tantsin vihmas ma, tantsin tuules, ma olen alati Teie poolt… No nii – lugupeetavad. Kuigi ma ei ole kalli kursusevenna Arno fänn. Pean kurbusega nentima, et seekordne vallavanema valik on päris puusse läinud. “Her Maruste”. Olen alati nõus mõistust juurde jagama, kui Teil endal puudub.