Läänemaa poodnike sõnul pole riigi sulgemine inimesi maapakku ajanud

Aivar Oruste sai toetust nii Pürksi poe remondiks kui ka Nõva poetrepi kohendmiseks. Arvo Tarmula
Aivar Oruste Nõva poes inimeste maapakku tulekut ei märka. Arvo Tarmula

Läänemaa poepidajate sõnul ei ole hiljuti kehtestatud ranged koroonapiirangud nende toidukaupluste külastatavuses suuri muutusi toonud. Kui mullune eriolukord tõi poodnike hinnangul kohale massiliselt maapakku läinud linnainimesi, siis tänavu suurt tungi pole olnud.

Nõva poe omanik Aivar Oruste ütles „Aktuaalsele kaamerale“, et nädala sees on kaupluses vaikne ja seal käivad enamasti kohalikud. Nädalavahetustel lisandub ka kaugemalt tulijaid, kuid suuremas plaanis on klientide hulk pigem madalhooajale tavapärane ja ostjad rahulikumad kui eriolukorra ajal.

„Ei ole kuskil keegi märganud, et nagu eelmisel kevadel osteti kokku kolme aasta WC-paberi varu või midagi sellist. Inimesed on aru saanud, et tegelikult kaupa jätkub, midagi ei saa otsa, kõik saavad teenindatud. Ei ole mõtet endale koju varuda, maailmalõpp ei ole veel käes,“ rääkis Oruste.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments