TAFF:fest toob lavale ainulaadsed koosseisud

TAFF:festi peaesineja, Rootsi tromboonivirtuoos Nils Landgren on oma punase trombooni tõttu saanud hüüdnimeks Mr. Red Horn. Foto: TAFF:Fest

TAFF:festi peaesineja, Rootsi tromboonivirtuoos Nils Landgren on oma punase trombooni tõttu saanud hüüdnimeks Mr. Red Horn. Foto: TAFF:Fest

Mullu esimest korda toimunud džässifestival TAFF:fest tõestas end värske, vajaliku ja kõrgetasemelise uuendusena Haapsalu muusikasuves, uusi elamusi lubavad korraldajad ka selleks aastaks.

Sel aastal toimb TAFF:fest 16.-17. juulil Haapsalu piiskopilinnuses. Eelmisel aastal tõsteti algselt Haapsalu kultuurikeskuses toimuma pidanud festival viiruse levikut tõkestavate piirangute tõttu piiskopilinnusesse. See oli festivali korraldusjuhi Gülnar Murumäe arvates parim otsus: „TAFF:fest sobis oma karakteriga suurepäraselt meie linnusesse. Seal tekkis hea õhkkond ja inimestel oli ruumi hoida üksteisega ohutut vahet.”

Tänavusel festivalil soovivad korraldajad jätkata eesti džässmuusika populariseerimist ning pakkuda publikule meeldejäävaid elamusi. Väga olulisel kohal on just noored eesti džässmuusikud ning nende värske looming. Eesti džässmuusikud vajavad rohkem motivatsiooni keskenduda omaloomingu kirjutamisele ning esitamisele, arvavad korraldajad.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments