Muusik Antti Kammiste keedab tele-eetris kartulisuppi

Lääne Elu

info@le.ee

Kuula artiklit, minutit ja sekundit
0:00 / :
Antti Kammiste. Arhiiv

Haapsallasest muusik Antti Kammiste valmistab täna õhtul kell 20 ETV saates “Suus sulav Eesti” koos saatejuhi Angelica Udekülliga kartulisuppi.

Põldmari, leeder, lestakala ja kartul – need on toorained, mida rikastavad Läänemaa kööki.

Loe lähemalt siit.

Artikkel jätkub peale reklaami
Reklaam
5 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Löikelaud
3 aastat tagasi

jäi filmist meelde. Väga huvitav number, kus löikumisele vahelduseks saab käpakil laua all mahakukkunud kartuliükke korjata. Selline söögisaade jääb meelde..

Luisa
3 aastat tagasi

vaatasin seda saadet ainult sellepärast, et oldi külas Läänemaal ja tuleb tõdeda, et Läänemaa on ikka kõige ilusam kant siin Eestis. See hobuselugu oli üllatav – head kaadrid olid uudishimulikust hobusest. Olen rõõmus, et elan siin ja loodan, et Läänemaal ei panda toime loodusevastaseid “tehinguid”

Lonni
3 aastat tagasi

Pigem oli see suitsulesta-kartuli püreesupp! Nägi väga ahvatlev kaunistatuna taldrikul!

Tont
3 aastat tagasi

Mina söön igatahes pelmeene (hiina kirjadega pakis), saab kiirelt ja matsva kõhutäie.

Miralda
3 aastat tagasi
Reply to  Tont

Proovi ka käsitsi tehtud päris pelmeene, saad õige maitse suhu!