Haapsallasest muusik Antti Kammiste valmistab täna õhtul kell 20 ETV saates “Suus sulav Eesti” koos saatejuhi Angelica Udekülliga kartulisuppi.
Põldmari, leeder, lestakala ja kartul – need on toorained, mida rikastavad Läänemaa kööki.
Loe lähemalt siit.
jäi filmist meelde. Väga huvitav number, kus löikumisele vahelduseks saab käpakil laua all mahakukkunud kartuliükke korjata. Selline söögisaade jääb meelde..
vaatasin seda saadet ainult sellepärast, et oldi külas Läänemaal ja tuleb tõdeda, et Läänemaa on ikka kõige ilusam kant siin Eestis. See hobuselugu oli üllatav – head kaadrid olid uudishimulikust hobusest. Olen rõõmus, et elan siin ja loodan, et Läänemaal ei panda toime loodusevastaseid “tehinguid”
Pigem oli see suitsulesta-kartuli püreesupp! Nägi väga ahvatlev kaunistatuna taldrikul!
Mina söön igatahes pelmeene (hiina kirjadega pakis), saab kiirelt ja matsva kõhutäie.
Proovi ka käsitsi tehtud päris pelmeene, saad õige maitse suhu!