Tuludeklaratsiooni on esitanud 6008 läänlast

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Täna hommikuks oli tuludeklaratsiooni esitanud juba 6008 läänlast, viimase ööpäevaga esitas deklaratsiooni 863 läänlast.

MTA kommunikatsiooiosakonna juhataja Gea Otsa ütles, et kuupäevaline võrdlus möödunud aastaga tal puudub, kuid möödunud aastal esitas deklaratsiooni 11 384 läänlast. „Samas suurusjärgus ootame ka tänavu,” ütles Otsa.

Mullu tagastati Läänemaal kokku 2,6 miljonit eurot enammakstud tulumaksu ja juurde tuli maksta kokku 0,6 miljonit eurot.

Kogu Eesti peale ootab maksu- ja tolliamet enam kui 750 000 deklaratsiooni. Eelmisel aastal tagastas MTA enammakstud tulumaksu kokku 189 miljonit eurot, inimestel tuli tulumaksu juurde tasuda kokku 58 miljonit eurot. Umbes samas suurusjärgus jäävad need numbrid ka tänavu.

Otsa soovitas tuludeklaratsiooni esitada elektrooniliselt. „Kui on vaja minna büroosse kohale, palume kindlasti kanda maski ja arvestada ka, et esimestel nädalatel võivad olla järjekorrad. Kiiret pole – tuludeklaratsiooni saab esitada 30. aprillini,” ütles Otsa.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments