Lääneranna volikogu teeb istungi e-kirja teel

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Lääneranna vallavolikogu koalitsiooni liikmed Maidu Leever (vasakult), Eva Kääramees, Kaja Lotman, Arno Peksar ja Kristi-Carolina Reinmaa. Arvo Tarmula
Lääneranna vallavolikogu. Arvo Tarmula

Lääneranna vallavolikogu peab 25. veebruaril istungi e-kirja teel.

Lääneranna vallavolikogu pidi kokku tulema 11. veebruaril, kuid vallavolikogu esimees Rait Maruste lükkas istungi kaks nädalat edasi, sest vallas on nakatumine koroonaviirusega erakordselt kõrge. „Olukord ei ole leevenenud ja seepärast oleks mõistlik teha seekord erakorraliselt koosolek e-kirja teel,” teatas Maruste vallavolikogu liikmetele. Selline võimalus on volikogu töökorra järgi lubatud.

Lääneranna vallavanem Arno Peksar ütles, et arutelu eeldavad punktid lükkuvad märtsikuusse. „Eelarvet me e-kirja teel vastu võtta ei saa,” ütles Peksar. Edasi lükkub ka valla aukodanike ja vapimärgi saajate kinnitamine ning Saaremaa silla arutelu.

Märtsis koguneb Lääneranna vallavolikogu Maruste ettepanekul Lihula mõisa suures saalis, kus on piisavalt ruumi distantsi hoida.

Lääneranna valla nakatumisnäit on üks Eesti kõrgemaid.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments