Haapsalu plaanis leevendada uue perearsti toetuse tingimusi

Perearst Andri Meriloo õde Katrin Kumel hakkab varsti patsiente vaktsineerima, pildil teeb ta näidissüsti artikli autorile. Foto: Arvo Tarmula

Haapsalu linnavalitsus otsustas tagasi võtta volikogule esitatud eelnõu, mis muutnuks Haapsallu tööle asuvale perearstile toetuse maksmise korda.

Linnavalitsus tahtis kaotada nõude, et Haapsalus tööle asuv perearst peab 25 000 euro suuruse toetuse saamiseks iga päev füüsiliselt kohal olema. Mullu aprillis Haapsalu linnavolikogus vastu võetud toetuse kord nägi ette, et toetust saab Haapsalus tööle asuv perearst siis, kui ta võtab kohapeal patsiente vastu viiel päeval nädalas vähemalt neli tundi ning ühel päeval vähemalt kella 18ni.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
eks
3 aastat tagasi

seda latti tuleb alla lasta ka teistes valdkondades. Hariduses näiteks, sest õpetajad vananevad ja noori ei tule.

olid ajad
3 aastat tagasi

kui Haapsalu haiglas tehti peaaegu kõikvõimalikku ravi. Nüüd oota kuid enne kui pääsed vastuvõtule ja tihtipeale sõidab haige bussiga Tallinna. Peab ikka hea tervis olema, et ravi saada.

aga
3 aastat tagasi

kutsuge mõni doktor ukrainast…..

Mõtleja
3 aastat tagasi

Aga sellistel tingimustel ta ju olekski ainult õige perearst ja ammuunustatud koduvisiidid peaks veel juurde lisama! Neid läbijalutajaid meil siin terve haigla täis!