0

Läänemaa jalgpalliklubi kaotas Viljandi Tulevikule

Esiliiga B tasandil mängiv Läänemaa jalgpalliklubi kohtus laupäeval Eesti Jalgpalli Liidu sisehallis Premium Liiga klubiga Viljandi JK Tulevik.

Kuigi Läänemaa JK kaotas mängu tulemusega 0:9, oli klubi juht Triin Vellemäe kohtumise üle õnnelik: „See oli väga hea võimalus, mille pidime ära kasutama. Paljud noored said väärt kogemuse.”

Ka peatreener Theimo Tülp polnud 0:9 kaotusest liialt häiritud. „Kaotus on kaotus, eks taseme vahe hooaja eel selline ongi,” ütles ta. Peatreener tõi eraldi välja meeskondliku kaitsemängu: „Peame seda kõvasti parandama.” Treener lisas, et kohtumine oli hea võimalus näha uusi mängijaid, kes tugeva vastase vastu hea kooli said.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz