Vandaal lõi Haapsalus kellasseppa ja lõhkus vitriini

15. veebruari pärastlõunal kella 13.20 ajal sai politsei teate, et Haapsalu kaubamajas lõi 45-aastane mees kellassepatöökoja töötajat ning lõhkus vitriini klaasi.

Haapsalu kellassepa Silver Kingisepa sõnul oli eile üks mees alkoholi liialt tarvitanud ja laamendas. „Praegu on asi uurimise all ja ei taha sellest rohkem rääkida,” ütles Kingisepp.

Teisipäeva hommikul oli Haapsalu kellassepp valimas uusi vitriiniklaase – siis selgub ka tekitatud varaline kahju. Kingisepp lisas, et vandaal lõhkus töökojas palju asju.

Sama päeva õhtul sai politsei teate, et Haapsalus Kuuse tänaval kaupluse juures lõi seni tuvastamata mees 48-aastast meest, kes sai viga.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
13 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Enn
2 aastat tagasi

Mõtetu rahvas, mõtetus linnas

Number
3 aastat tagasi

Mõtetu kuju, kellele meeldib peksta ja laamendada. Selliseid kutsutakse vandaalideks. Loodame, ET Saab lòpuks reaalse karistuse.

pole
3 aastat tagasi

veel süüdi mõistetud , aga juba vandaali silt küljes

Para Grahv
3 aastat tagasi
Reply to  pole

Sul on õigus- peaks ütlema lihtsalt tavaline pätt.Aga Haapsalus on kõige leebemad karistused Eestis ning et reaalselt kinni minna,peab kellegi ära tapma.Praegusel juhul on tegu avaliku korra raske rikkumisega, mis meie kohtus võib jääda lihtsalt tavaliseks solvamiseks.Kahjuks.

Agu
3 aastat tagasi
Reply to  Para Grahv

EI ole, see tegu oli sooritatud röövimise eesmärgil. Ettekavatsetud röövkallaletung läheb juba päris hea paragrahvi alla. Ja selle eest tuleb hoolt kanda, et see nii ka läheb!!! Mis kurat toimub, et igaüks võib tulla väikelinnas röövima ja segi peksma -laamendama. Ei lähe läbi. Esimesele tolale kohe täie rauaga, siis järgmistel potensiaalsetel võibolla tõrgub meel selliseid rüüsteretki ette võtta.

Ehh mis
3 aastat tagasi
Reply to  pole

vitriinid läksid ise katki või? Tunnistajaid ju on. Kui kohtunik sel ajal seal ei olnud, siis see ei tähenda, et see tegelane süüdlane pole. Soga ajate mingi seaduseraamatu järgi, aga kogukond on targem ja teab mida sellistega teha ja kes sellised on!

Nii on
3 aastat tagasi

Siis kui koolis kirjatehnikat õpetati, olid turvamehed käru lükkamas. D.

Turva
3 aastat tagasi
Reply to  Nii on

Ära lõksi kui midagi ei tea

Jjj
3 aastat tagasi

Coop peab Silverile ihukaitsja palkama

Harald
3 aastat tagasi

Need nn. Kurvamehed on seal ainult taskuvargaid püüdmas.. Füüsilise rünnaku tõkestamisel neist abi pole loota

Turva
3 aastat tagasi
Reply to  Harald

Kui asjast midagi ei tea hoija oma möla kast kinni!!!

ehh
3 aastat tagasi
Reply to  Turva

võibolla seletad siis teistele ka mida nad ei tea!? Hoia mitte hoija, krdi “kõrgharidusega” turvad rsk

Agu
3 aastat tagasi
Reply to  Harald

oot, ma tean veel mismoodi töö käib. Kui ostukärud on ilusasti ritta lükatud, siis peab jälgima, et keegi parklas liiga kaua kohta kinni ei hoiaks :))))