Galerii: heategevusühing ehitas sünnipäeva tähistamiseks Taeblas lumelinna

Lääne Elu

info@le.ee

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 34
Lumelinn Taeblas. Foto: Arvo Tarmula

Heategevusühing Sõbraring ehitas oma teise sünnipäeva tähistamiseks Taeblasse lumelinna.

Oma esimest sünnipäeva tähistasime Lääne-Nigula vallamaja saalis koos ansambliga “Sada ja Seened”. Eelmise aasta üritus oli rohkem täiskasvanutele pühendatud ja sel aastal panustasime lastele.

Kuna siseruumides üritusi hetkel teha ei saa, siis tekkis üks uitmõte – ehitame lumelinna. Saigi mõttele tiivad antud. Vallavalitsuse lahkel loal lükkas traktor Tammeparki  kokku  uhked lumekuhjad. Hea sõbra Julia “Taebla söögipeatus” tuli ja küpsetas meile maitsvaid pannkooke. Sooja teega, värskes  õhus maitsesid need eriti hästi.

Lahedad lumekujud kastis meil ilmastikukindlamaks Palivere vabatahtlikud pritsumehed. Päeva jäädvustas Tarmo oma fotograafi silmaga.

Sellest mõnusast sõbrapäeva tähistamisest võtsid osa ligi 40 last nii Oru ja Taebla koolist kui ka Haapsalu koolidest ja 20 täiskasvanut. Kõik nautisid koos ehitamist, päikegi paistis meie päeva ilusamaks.

Sellise vahva, tegusa kogukonnaga jõuame nii mõnegi “linna” ehitada. Hoiame kokku ja oleme terved.

Margit Tülp ja Küllike Sinisalu, MTÜ Nigula Külaselts

Fotod: Arvo Tarmula

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments