Galerii: Ene Pajula esitles oma äsjailmunud raamatut

Ene Pajula kirjutas raamatuesitlusel soovijatele raamatusse autogramme. Arvo Tarmula

Neljapäeva õhtul esitles Ene Pajula Haapsalu kultuurikeskuse kohvikus oma uut raamatut „Mammi kaaluvõitlused”.

Pajula ütles umbes 20 kuulajale, et raamatust on küll juba siin-seal räägitud, kuid mitte kõike. Esitlusel rääkis Pajula raamatu sünniloost. 2015. aasta suvest kirjutas ta ajakirjale Tiiu 13 osast koosneva jutu oma kaaluvõitlustest. „See võeti vahvasti vastu ja oli mõnus lugemine,” ütles Pajula.

Mõned aastad läksid mööda ja Pajula mõtles, et nendest jutukestest võiks kirjutada raamatu. „Ajakirja versioonile kirjutasin umbes poole juurde ja laiendasin neid teemasid, mis ajakirjas olid,” meenutas Pajula.

Seejärel jagas Pajula esitlusel raamatu ostnutele autogramme. Ta lisas, et raamatu vastu on huvi suur.

Arvo Tarmula fotod

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments