0

Ilm läheb pisut soojemaks

Foto: Arvo Tarmula
Foto: Arvo Tarmula

Neljapäeval on pilves selgimistega ilm. Kohati sajab nõrka lund. Puhub kirde- ja põhjatuul 3-9, saartel ja Liivi lahe ümbruses puhanguti 13 m/s. Õhutemperatuur on -9 ja -14 kraadi vahel, rannikul kohati -7 kraadi.

Läänemaal on valdavalt pilves ilm. Kohati sajab nõrka lund. Puhub kirde- ja põhjatuul 3-8, rannikul puhanguti 12 m/s. Õhutemperatuur on -8 ja -10 kraadi vahel.

Ööl vastu reedet on Läänemaal oodata kuni 14 kraadist külma, päeval on külma kuni 9 kraadi. Riigi ilmateenistus lubab nädalavahetuse öödeks kuni 10 külmakraadi. Laupäeval ja pühapäeval jääb päevane õhutemperatuur -3 ja -7 kraadi vahele.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz