Ratas soovitas Lihulast pärit keskkonnaministril kõrgharidus omandada

Tõnis Mölder. Foto Aleksandr Guzhov
Tõnis Mölder. Foto Aleksandr Guzhov

Kuigi ka varasemates valitsustes on olnud kõrghariduseta ministreid, ei ole see vabandus ning uue valitsuse ainus keskharidusega minister Tõnis Mölder peaks omandama kõrghariduse, leidis Keskerakonna esimees Jüri Ratas ERRi saates „Uudis +”.

Ratas leidis saates, et kõrghariduse omandamine peaks olema erakonnakaaslane Tõnis Möldri eesmärgiks.

„Ma pean haridust väga oluliseks. Ministri ametis, kes on eeskujuks Eesti ühiskonnale, on hariduse tase ja diplom väga tähtis,” rääkis Ratas.

Tõnis Mölder lõpetas 2009. aastal Lihula gümnaasiumi hõbemedaliga. Ta õppis 2009-2015 Tallinna ülikoolis riigiteaduste erialal, kuid ei lõpetanud seda.

Ratase sõnul on ta Möldrit ministriametis alati nõus soovitustega aitama, kuid keskkonnateemade olulisust arvestades läheb Möldril kindlasti vaja ka spetsialistide abi.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
24 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Peteris Pung
3 aastat tagasi

Teinekord on reaalselt keskkooli hõbemedaliga lõpetanud inimene HULGA targem kui õllepidudude kõrvalt kõrghariduse omandanud tegelinski.

Taat
3 aastat tagasi

Jürka, diplom meest ei tee. Korruptante on diplomitega segmendis rohkem.

Maakas
3 aastat tagasi

Kas härra Ratasel on vaja lihtsalt mingisugust kõrgharidust tõendavat paberit või teadmisi? Kui õppima minnakse nt usuteadust, siis kuidas need teadmised ministritöös aitaks?

maestro
3 aastat tagasi

Kes uurib jõhkrat meediat.

maestro
3 aastat tagasi

Meedia on jõhker
Tõnis on peaga mees
Keda see diplom targemaks teeb
Kes on sündinud jobu seda ei aita ka diplom.
Tõnis on end ise harinud ning palju lugenud.

Vahi nalja
3 aastat tagasi

Kui võim ja mugav elu on magusam kui hariduse omandamine siis see ütleb isiku kohta üht teist. Bakalaureuse kraadi omandamine ei ole mõistlikule ja targale inimesele suur probleem, aga ullikestele küll.

Tanel
3 aastat tagasi

Aga võibolla on see ehk isegi kasuks, et haridust pole, mine tea kuhu see baka kraad inimest mentaalselt tõsta võib. Võimalik, et tegemist on kesk ja lõpetamata kõrg haridusega noormehega keda pole veel lõplikult ära väärastatud ja ehk lihula elanikuna on ka põllu või metsatööga kokkupuutunud ja seeläbi ka natuke talupojatarkust omandanud. Seda tarkust kahjuks praeguses valitsuses eriti ei ole, sest pooltel on kleebitud küüned ja nendega põllul midagi ei tee.

siinkandis ei näinudki
3 aastat tagasi
Reply to  Tanel

Eelmiste valitsuste küünealused olid mustad ja rapsisid põllul küll? Vüüraid seepärast põllule ei lubatudki.

eksimus
3 aastat tagasi

võõraid

To tanel
3 aastat tagasi
Reply to  Tanel

Mis asi see talupojatarkus on ? Ehk seletaks lahti?

Peteris Pung
3 aastat tagasi
Reply to  To tanel

Ilmselt on küsimuse esitajal ka kõrgharidus(või isegi kaks),et nii elementaarsest asjast aru ei saa.

tiit
3 aastat tagasi

No juu siis pole keskerakonnal paremaid mehi võtta kes seda kohta täidaks ja parteis kehtibki mõttelaad et annab partei töökoha annab ka mõistuse, aga see olukord ei isemoomusta ainult keskerakonda.

Veebe
3 aastat tagasi

Ratas ise ju haridusega küll, aga reetlik ja ei ütle välja seda mida mõtleb!? Kas siis tahaks ka sellist haridust endale keegi?Kaheldav

pontu teeb au au auh
3 aastat tagasi

no selliseid võmuhulle ei tohiks erakonna ligi ka lasta, silmad kilavad peas, saaks ainult võimule, Karilaid utsitas teist veel takka ka. aga neid poolearulisi võimuhulle on seal rohkem kui üks :))