0

Kolmapäeval on veel pakane, seejärel läheb sulaks

Esmaspäeva hommikul oli Väikese viigi kohal udu. Arvo Tarmula

Teisipäeval on pilves selgimistega ilm. Kohati sajab nõrka lund. Puhub lõuna- ja edelatuul 3-9, rannikul puhanguti kuni 14 m/s, õhtul pöördub alates saartest kagusse ja tugevneb veidi. Õhutemperatuur on Lääne-Eestis -1 kuni -6, Kesk- ja Ida-Eestis -7 kuni -12, saarte läänerannikul kuni +2 kraadi.

Läänemaal on teisipäeval pilves selgimistega ilm. Kohati sajab nõrka lund. Puhub lõuna- ja edelatuul 3-9, rannikul puhanguti kuni 14 m/s, õhtul pöördub alates saartest kagusse ja tugevneb veidi. Õhutemperatuur on -1 kraadi.

Ööl vastu kolmapäeva on õhutemperatuur -8 kuni -14 kraadi, päeval -7 kuni -13. Ööl vastu neljapäeva ulatub õhutemperatuur Läänemaal veel kuni -9 kraadini, kuid päeval on kuni kolm soojakraadi. Soojakraadid püsivad nii öösel kui päeval vähemalt laupäevani.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz