0

Lääne Elu paberleht teisipäeval, 19. jaanuaril

Lääne-Nigula rahvas kaebas lükkamata lume pärast

Kuigi talv tuli ootamatult, on olukord teedel rahuldav, tõdes Lääne-Nigula valla teede- ja kommunaalnõunik Olev Peetris. Sellist olukorda pole tema sõnul olnud, et autoga üldse läbi ei saa.

Eelmisel kolmapäeval, päev pärast esimest korralikku lumesadu, vahendas Peetris transpordiametile vallaelanike muresid. „Rahvas nuriseb ikka, et teel on juba viis sentimeetrit lund ja ei lükatagi veel,” kommenteeris Peetris teehooldajaile adresseeritud kirja.

Kaitseliitlased treenisid Iraagi missiooniks

Iraaki missioonile minev kaitseliidu üksus Estguard-4 harjutas eelmisel nädalal Läänemaal, peamiselt Kiltsi lennuväljal.

Missioonisõdurite poole aasta pikkune väljaõpe algas detsembris. Juunis lähevad võitlejad kuueks kuuks Iraaki. Estguard-4 rühmaülem on kaitseliidu Lääne maleva Hiiumaa malevkonna instruktor ja kompanii ülem nooremleitnant Sven Luik.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz