Risti rongipeatuse juurde tulevad elamukrundid

„Porgand” jõuab varsti Ristile. Arvo Tarmula

„Porgand” jõuab varsti Ristile. Arvo Tarmula

Risti plaanib rajada tulevase rongipeatuse ja Tallinna maantee vahel asuvale Siimapõllu arendusalale elamukrundid.

Lääne-Nigula volikogu esimehe Neeme Suure sõnul on tegemist riigimaaga, mille maa-amet on lubanud vallale anda, kui alale on tehtud detailplaneering.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
12 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Sass S
3 aastat tagasi

Kas korraliku suure parklaga on arvestatud ?

hmm
3 aastat tagasi
Reply to  Sass S

see on lisakulu ju, mida seal arvestada on?

jess
3 aastat tagasi

Päris “arukas” kinnisvaraarendaja. Kui ajaloost lugeda, siis raudteejaamade juurde loodi barakke, et saaks kiiresti töölised peale ja töölised tagasi. Plaan on ehk suuremgi, kui hetkel välja paistab.

lõoke kristjan
3 aastat tagasi
Reply to  jess

Ega sealt ju kullamaa pole kaugel ……..nii , et mis seal ikka mõistusega pihta hakata metsade vahel ka veel …..

Noor penskar
3 aastat tagasi

Kas kohalikud külahullud korjavad juba allkirju selle vastu?

komissar paio
3 aastat tagasi
Reply to  Noor penskar

milleks ,

Covid
3 aastat tagasi

Super idee ,parim minek. Sinna võikisid kolida need imelised kes Haapsalus rongi ootavad tühjal perroonil.Sest fänn peab elama iidoli vahetus läheduses:)

just
3 aastat tagasi
Reply to  Covid

:))))) jah just need tühajperrooni fännid :)))) segaseid on maailm täis. Kui igav peab olema, et tühjal perroonil rongi saabumist oodata? Päris igav, pakun välja

jaa
3 aastat tagasi

Elamud raudtee kõrval on hea mõte. Hiljem saab müratõkkeseinasid ehitada, vaielda “kogukonnaga”, kes seal enne oli- raudtee või kogukond, teha graafikuid ringi, sest öösel ja varahommikuti tahab kogukond magada.
Detailplaneering tuleb siva ära teha, sest mine hullusid tea- äkki keegi segane mõtleb, et teeme raudteeäärde mingi tööstuse või lao viimaks!
Sest ei ole kaunimat ja eksklusiivsemat elukohta Maarjamaal, kui seda on Lääne-Risti. Kõik noored pered tahaks sinna kolida, kaugtööd teha ja kaunist Risti raba käia imetlemas.

Ajaam
3 aastat tagasi
Reply to  jaa

Ristil pole tegelikult ma arvan häda mitte midagi. Haapsalust isegi selle poolest etem, et pealinn on palju lähemal, kui seal tööl tahab käia. Pealinnas tasu ju tavaliselt suurem, kui mujal. Miski 70 kilti ma pakun on linna ja see pole selliste teede juures mitte kui midagi. 40 min autoga või nati peale. Ma sõidan ise rocal marest lasnakale üle tunni aja tavaliselt.

teeks
3 aastat tagasi
Reply to  Ajaam

talinabanana Risti eeslinnaks, las siis nemad muretsevad kuidas sealt Ristile tööle või soppama saaks ja ka siluett oma tuulikutega oleks kaugelt ära tuntav ja põnevust pakkuv

Ajaam
3 aastat tagasi
Reply to  teeks

Tuulikutega on jah teil probleem seal, egas maakohtadest need suuremad erakonnad ei hooligi, see ju teada. Ise Tallinnas olles tundub ka esmapilgul see muu väljaspoole linnapiire jääv ala suht tühi ja mõtetu, kuhu saab igasugust jama mida ise ei taha sokutada. Õnneks olen kaunil Eestimaal reisinud ja just see väljaspool suure linna piire on hoopis mega kohake, mitte linnas sees. Kahjuks päris paljud seda väärtuseks ei pea.