Nädalavahetusel läheb ilm külmaks

Neljapäevast enam siseveekogude jääle minna ei tohi. Foto: Arvo Tarmula
Jääle minek on veel ohtlik. Arvo Tarmula

Laupäeva ööl vastu pühapäeva on Läänemaal oodata kuni üheksa-kraadist külma.

Laupäeval on Eestis pilves selgimistega ilm. Kohati, peamiselt põhjarannikul, sajab nõrka lund. Puhub kirdetuul 3-9, rannikul puhanguti 12 m/s, pärastlõunal nõrgeneb. Õhutemperatuur on Lääne-Eestis -2 kuni -7, Ida-Eestis -7 kuni -10 kraadi.

Läänemaal on laupäeval pilves selgimistega peamiselt sajuta ilm. Puhub kirdetuul 3-8, rannikul puhanguti kuni 11 m/s, pärastlõunal tuul nõrgeneb. Õhutemperatuur on -3 kuni -5 kraadi.

Öösel läheb ilm külmemaks ja õhutemperatuur langeb kuni 9 külmakraadini. Pühapäeval on oodata kolme kuni viie kraadist külma.

Uue nädala alguses läheb ilm pisut soojemaks – öösel on külma kuni kolm kraadi ning päeval kerkib õhutemperatuur kahe soojakraadini.

Kolmapäeval läheb ilm pisut külmemaks ning nii öösel kui ka päevalei kerki ilmateenistuse andmeil õhusoojus üle null-kraadi.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments