Jalukse külas põles auto

Pühapäeva õhtul kell 19.52 sai häirekeskus teate, et Jalukse külas põles auto.

Haapsalu patrulltalituse juhi Meelis Laurmanni sõnul oli põleva sõiduki juures kaks purjus inimest, kellest üks oli ka auto kasutaja.

Laurmanni sõnul ei saa välistada ei seda, et auto süttis põlema tehnilise rikke tõttu ega ka seda, et inimesed võisid auto ise põlema panna.

Inimesed viga ei saanud Päästjad kustutasid põleva auto ning puhastasid tee põlengu tagajärgedest kell 20.22.

2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Franz_K
2 aastat tagasi

“Ässadele” tuleks arve esitada! Vähemalt kolm autot sõitis sinna. Päästeauto ja kiirabi ning politsei. Palju meie “ühiskassas” (loe: riigieelarve; maksuraha) sinna pappi pritsiti…pakun, et ässade ront ei maksnud ka nii palju… /…/ Noh, ja pange siia kõrvale, et teil, teie lapsel, teie vanematel on kiirabi vaja ja siis – voilaa! – me kohe ei saa tulla, siin mingid jokkis vennikesed jorisevad oma leekiva auto ümber…mai äässs! Ajab ju hinge täis. Ülbus ja rumalus ajavad. /…/ Aga arvatavasti Kitt sõitis ja süütas 🙂  “Alati, kui me tina panema, siis ilmub Kitt välja ja hakkab pröökama!” andis üks asjaosaline aru. “Kõtt, Kitt!”… Loe rohkem »

komissar paio
2 aastat tagasi

hakkab pihta …….