COVID19: Läänemaale lisandus täna kolm koroonaviirusega nakatunut

Lääne Elu

info@le.ee

Proovi võtmine on teile kindlasti ebameeldiv, aga pole parata, selgitas koroonatesti teinud arst end testima tulnud patsinedile. Foto: Urmas Lauri

Viimase ööpäeva jooksul analüüsiti Eestis 5942 inimese koroonaviiruse proovi, millest 561 ehk 9,4 protsenti testide koguarvust näitas viiruse olemasolu.

Rahvastikuregistri andmetel laekus enim uusi positiivseid testitulemusi Harjumaale, kus koroonaviirusega nakatumine tuvastati 357 inimesel, teatas terviseamet laupäeval.

Ida-Virumaale lisandus 73, Tartumaale 38, Lääne-Virumaale 24, Pärnumaale 17 ja Järvamaale 12 uut positiivset koroonaviiruse tuvastamise testi tulemust.

Võrumaale lisandus kaheksa, Põlvamaale seitse ning Raplamaale viis uut positiivset testi tulemust. Jõgevamaale, Läänemaale, Saaremaale ja Viljandimaale lisandus kolm uut nakatunut ning Hiiumaale ja Valgamaale üks positiivne koroonaviiruse testi tulemus.

Kuuel positiivse testitulemuse saanul puudus rahvastikuregistris märgitud elukoht.

Viimase 14 päeva haigestumus 100 000 inimese kohta on 505,88 ning esmaste positiivsete tulemuste osakaal tehtud testide koguarvust 9,4 protsenti.

Kokku on Eestis pandeemia algusest alates tuvastatud 21 219 koroonaviirusega nakatumist, teste on tehtud 577 314.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Huvitav?
3 aastat tagasi

Millistes asutustes?