Läänela otsib aasta sportlasi

Läänemaa 2019. aasta meessportlane on Keiro Raudkats. Foto: Arvo Tarmula
Läänemaa 2019. aasta meessportlaseks valiti Keiro Raudkats. Foto: Arvo Tarmula

15. detsembrini saavad Läänemaa spordiklubid esitada kandidaate maakonna parimate sportlaste valimisele.

Kandidaati esitades tuleb kirja panna ka tema parimad võistlustulemused, mida peab olema võimalik kontrollida. Iga klubi saab esitada kuni kaks kandidaati.Kandidaate saab esitada kuues kategoorias: parim meessportlane, parim naissportlane, parim noorsportlane – nii noormees kui ka neiu, parim seeniorsportlane ja parim võistkond.

Läänela peasekretär Ülle Lass ütles, et veel on väljakuulutamata aasta teo kategooria ja sportliku pere kategooria. Sportliku pere saab esitada omavalitsus. Aasta teo kategooriasse saavad esitada kandidaate kõik inimesed – sinna alla kuuluvad nii sportlikud ettevõtmised kui ka harrastussportlased. „Harrastussportlaste kategooria otsustasime sel aastal ära jätta, sest kandiddaatide esitamine sinna oli viimastel aastatel nigel,” ütles Lass.

Spordiliit Läänela valib parimad sportlased 8. jaanuariks. „Otsustasime, et sel aastal pidu ei tule, vaid teeme moodsalt,” ütles Lass.

Tänavune pidu toimub virtuaalselt, kus näidatakse varem valminud videot. Kategoorias parimaks tunnustatud sportlasega valmistatakse videoklipp. Millal virtuaalpidu toimub, Lass veel öelda ei osanud.

Lass lisas, et veel ei ole ühtegi kandidaati esitatud, tavaliselt esitatakse kandidaate viimasel hetkel.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments