Ööpäevaga lisandus 479 uut nakatunut. Täiendatud kl 13.56

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay
Viimase ööpäeva jooksul analüüsiti Eestis 5 719 koroonaviiruse testi, neist positiivseid 479 ehk 8,4 protsenti.
Rahvastikuregistri andmetel laekus enim uusi positiivseid testitulemusi Harjumaale, kus koroonaviirusega nakatumine tuvastati 213 inimesel. Harjumaa uutest juhtumitest 176 on Tallinnas.
Ida-Virumaale lisandus 165 ja Tartumaale 33 uut positiivset. Võrumaale lisandus 12 uut nakatunut ja Viljandimaale 11. Põlvamaale lisandus seitse, Jõgevamaale kuus ning Pärnumaale viis uut nakatunut. Lääne-Virumaale ja Raplamaale lisandus neli uut juhtumit. Valgamaale lisandus kolm ja Järvamaale kaks uut juhtumit.
Saaremaale ja Hiiumaale lisandus üks uus positiivne testi tulemus. 12 positiivse testitulemuse saanul puudus rahvastikuregistris märgitud elukoht.
Viimase ööpäevaga Pärnumaale lisandunud kahe juhtumi puhul oli põhjuseks nakatumine hooldekodus (üle antud ida regionaalosakonnale), kahel juhul nakatuti töökohas, ühe nakatumise allikat ei tuvastatud ja kaks on selgitamisel. Hiiumaa ja Saaremaa juhtumid on üle antu põhja regionaalosakonnale.

Lääne regionaalosakonna jälgimisel on üle 800 inimese, kellest 165 on nakatunud. Lääne regionaalosakonna jälgimisel on kolm kollet – kaks koolikollet ja üks töökoha kolle.

Viimase 14 päeva haigestumus 100 000 inimese kohta on 395,42 ja esmaste positiivsete tulemuste osakaal tehtud testide koguarvust 7,3 protsenti.
6. detsembri hommikuse seisuga viibib haiglas 254 COVID-19 inimest, juhitaval hingamisel on 13 patsienti. Ööpäeva jooksul suri viis koroonaviirusega nakatunud inimest.
Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments