Lions ja Rotary andsid naiste tugikeskusele üle annetuse

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Lions klubi Haapsalu Valge Daam president Evelin Kullison (vasakul) ja Haapsalu Rotary klubi president Peeter Lusmägi (paremal) andsid Läänemaa naiste tugikeskuse juhile Leili Mutsole üle 2000 euro suuruse annetuse. Foto Arvo Tarmula

Reedel andsid Haapsalu Lions ja Rotary klubi esindajad Läänemaa naiste tugikeskusele üle 2000 euro suuruse tšeki.

1760 eurot koguti Lionsi klubi Haapsalu Valge Daam ja Haapsalu Rotary klubi traditsioonilisel hoidiste oksjonil. Lisaks Lions klubi liikmete valmistatud hoidistele andis oma panuse oksjonile moedisainer ja Haapsalus kohvikut pidav Mari Sikkal.

Et annetussumma oleks ümmargune lisas Rotary klubi 1760 eurole veel 240 eurot ja nii saigi Läänemaa naiste tugikeskuses naiste ja laste laagri korraldamiseks 2000 eurot.

Lions klubi Haapsalu Valge Daam president Evelin Kullison ütles, et mõte naiste tugikeskust toetada hakkas tal peas tiksuma pärast seda kui president Kersti Kaljulaid oma kõnes selle teema tõstatas.

Haapsalu Rotary klubi presidendi Peeter Lusmägi lisas, et Rotary klubi oli seda meelt, et naiste tugikeskus teeb tänuväärset tööd. „Meil on palju projekte, mida toetame, aga mulle isiklikult on tugikeskuse projekt kõik südantsoojendavam,” ütles ta.

Läänemaa naiste tugikeskuse juhi Leili Mutso sõnul kasutatakse annetusraha naiste ja laste laagri suvise korraldamiseks.

Selliseid laagreid on tugikeskus korraldanud 2015. aastast ja osalejaid on seal tavaliselt umbes 15, eelmisel aastal oli noorim laps laagris neljakuune. Mutso sõnul lastega laagris mängitakse, joonistatakse, lauldakse, käiakse mere ääres, emadele aga on abiks psühhoterapeudid ja neile pakutakse muusika- ja tegevusteraapiat.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Postimees
3 aastat tagasi

Unnutajad.. 🤪
Ajupesu ei lähe vist läbi, miks muidu kustutatakse… 🤪

Manna Liisa
3 aastat tagasi

Nii vähe ?

Tore
3 aastat tagasi

et keegi maski ei kanna. SUPER!!!