Haapsalu vehklejad tõid kolm pronksmedalit

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

Vaid 12aastane Julia Trynova naasis juba kuuendat korda järjest võistlustelt medaliga. Malle-Liisa Raigla

Vaid 12aastane Julia Trynova naasis juba kuuendat korda järjest võistlustelt medaliga. Malle-Liisa Raigla

Kahel järjestikusel nädalavahetusel toimunud võistlustel võitsid klubi En Garde vehklejad Oliver Laasik, Julia Trynova ja Sten Priinits pronksmedali.

Oliver Laasik ja Julia Trynova teenisid enda medalid välja 7. novembril peetud Eesti kadettide (U17) karikavõistlustel. Treener Helen Nelis-Naukase sõnul on nii Laasiku kui ka Trynova pronks väga kõva sõna, kuid eriti õnnelik oli ta noorukese Trynova tulemuse üle, kes naasis medaliga juba kuuendalt järjestikuselt võistluselt. „Julia on kolm kuud järjest medaleid võitnud, kusjuures ta on alles 12aastane,” märkis Nelis-Naukas. Julia Trynova hakkas treeningute käima koos oma vanema õe Svetaga ja on osutunud väga andekaks nooreks vehklejaks.

Trynova alistas pääsul kaheksa hulka Luiza Novosjolova (Le Glaive) 15:5, nelja hulka tuli võit 15:13 Sandra Ausi (Tallinna Mõõk) üle. Duellis kahe hulka jäi Trynova aga 13:15 alla Karoliina Vellestele (Tallinna Mõõk).

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments