0

Politsei kahtlustab Lihula maantee korteri süütamist

14. novembril kell 1.17 sai häirekeskus teate korteripõlengust Haapsalus Lihula maanteel asuvas korteris, politsei kahtlustab süütamist.

Esmaspäeval alustas politsei kriminaalmenetlust, et põlengus hävines korteri sisustus. Seni kogutud infole tuginedes kahtlustab politsei, et tulekahju võis alguse saada süütamisest. Kahju tekitati ligi 14 500 eurot.

Põlengu ajal evakueeriti inimesed hoonest. Suitsusukelduslüli asus korteris kustutustöödele ning lokaliseeris tulekahju kell 1.35. Päästjad ventileerisid kortermaja trepikoja ning lasid teised elanikud tagasi oma eluruumidesse.

Põlenud korter muutus elamiskõlbmatuks. Päästetööd lõpetati kell 2.06. Tulekahju täpsemad asjaolud selgitab välja edasine menetlus.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz