Politsei kahtlustab Lihula maantee korteri süütamist

14. novembril kell 1.17 sai häirekeskus teate korteripõlengust Haapsalus Lihula maanteel asuvas korteris, politsei kahtlustab süütamist.

Esmaspäeval alustas politsei kriminaalmenetlust, et põlengus hävines korteri sisustus. Seni kogutud infole tuginedes kahtlustab politsei, et tulekahju võis alguse saada süütamisest. Kahju tekitati ligi 14 500 eurot.

Põlengu ajal evakueeriti inimesed hoonest. Suitsusukelduslüli asus korteris kustutustöödele ning lokaliseeris tulekahju kell 1.35. Päästjad ventileerisid kortermaja trepikoja ning lasid teised elanikud tagasi oma eluruumidesse.

Põlenud korter muutus elamiskõlbmatuks. Päästetööd lõpetati kell 2.06. Tulekahju täpsemad asjaolud selgitab välja edasine menetlus.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments