Lihula maanteel põles korter

Lääne Elu

info@le.ee

14. novembril kell 1.17 sai häirekeskus teate korteripõlengust Haapsalus Lihula maanteel asuvas ühiselamus.

Inimesed evakueeriti koheselt hoonest. Suitsusukelduslüli asus korteris kustutustöödele ning lokaliseeris tulekahju kell 1.35. Päästjad ventileerisid kortermaja trepikoja ning lasid teised elanikud tagasi oma eluruumidesse.

Põlenud korter muutus elamiskõlbmatuks. Päästetööd lõpetati kell 2.06. Tulekahju täpsemad asjaolud selgitab välja edasine menetlus.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments