Läänemaa noormaadlejad tõid võistlustelt üheksa medalit

Maakonna poisid ja tüdrukud saavutasid kahel eriti pikkade traditsioonidega maadlusvõistlusel kokku üheksa kuldmedalit.

Novembri esimesel nädalavahetusel, 7. novembril, tõid maadlejad Läänemaale viis esikohta Tartust. Juba 51. korda toimunud Georg Hackenschmidti mälestusvõistlusel võttis Kevin Uspenski (Haapsalu, MK Dünamo) lausa kaks kuldmedalit. Ühe kadettide ja teise täiskasvanute arvestuses. Oma vanuseklassides võidutsesid veel Loore-Liisa ja Richard Böttker (Lääne-Nigula vald, Palusalu SK) ning Erik Pank (Lihula, Lääneranna SK).

Hõbedase autasu saavutasid Robin Uspenski (Haapsalu, MK Dünamo), Anna-Maria Drozdova ja Kaarel Kants (Lääne-Nigula vald, SK Martna).

Samuti pika traditsiooniga võistlus peeti 14. novembril 41. korda Jõgeval  . „41. Vooremaa auhinnavõistlustel“ võitsid meie noored maadlejad neli esimest kohta. Kõrgeimale poodiumikohale astusid Kenert Rehkalt (Lääne-Nigula vald, MK Dünamo),  Lisette Böttker (Lääne-Nigula vald, Estwrest), Charli Takk ja Stefan-Lauri Mölder (Lihula, Lääneranna SK).

Teisele kohale tulid Loore-Liisa ja Richard Böttker (Lääne-Nigula vald, Palusalu SK), Argo Vispert ja Jarko Danilov (Lääne-Nigula vald, SK Martna).

Kolmandaks jäid Kalle Vaher (Lääne-Nigula vald, SK Martna) ning Lauri Laev ja Ats Kaasik (Lihula, Lääneranna SK).

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments